Saskia Bosnie directeur Zuidoost City

Zuidoost City is ontzettend trots om mee te kunnen delen dat per 17 mei aanstaande Saskia Bosnie gaat beginnen als directeur van onze organisatie. Saskia is de afgelopen jaren in verschillende hoedanigheden – als ondernemer, als bewoner en als vrijwilliger – betrokken  geweest bij de ontwikkelingen in Zuidoost. Daarmee kent Saskia Zuidoost als geen ander. In Saskia hebben wij de directeur gevonden die verder bouwt aan Zuidoost City. Op 27 mei organiseren wij een bijeenkomst voor onze partners waar Saskia zichzelf zal voorstellen. Daar onthullen wij ook ons nieuwe logo en, belangrijker, het nieuwe beeldmerk voor Zuidoost. Tot 17 mei blijft Saskia Rill als kwartiermaker aanspreekpunt. 

4 thoughts on “Saskia Bosnie directeur Zuidoost City

  1. Zuidoost City mag blij zijn met zo’n directeur. Fantastische keuze! Ik wens Saskia veel plezier en succes met haar nieuwe functie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *