Interview founding partners The Extra Mile

In 2020 is Zuidoost City gestart met de reeks ‘De mensen achter Amstel III’. In deze reeks komen de mensen achter de transformatie van dit gebied aan het woord over hun wensen, belangen en dromen. Dit keer spreken we met Chiel Griffioen, Virgill Olvira en Jerrel van Eer. Samen met Ryan Weibolt zijn zij de oprichters van The Extra Mile, de nieuwe business incubator in Amstel III. 

Wat doen jullie?

Wij zijn de founding partners van The Extra Mile, de plek waarin we ondernemers uit Zuidoost faciliteren en naar een next level tillen door synergie te creëren. De kracht van TEM is samenwerken, kennisdeling en groeibevordering en we misten een plek in A’dam Zuidoost waar dit kon. Om dit te kunnen realiseren is The Extra Mile Community BV een huurovereenkomst aangegaan met projectontwikkelaar Certitudo. Het resultaat hiervan is een kantoorruimte van 1500m2 met veel lichtinval, gelegen aan de Hessenbergweg 8. Het gebouw is het voormalig hoofdkantoor van Blokker BV.

Ons aanbod bestaat uit het verhuren van moderne werk, – en vergaderruimtes en een studio met de nieuwste technologische livestream voorzieningen. 

In The Extra Mile vestigen alleen door ons geselecteerde ondernemers die actief zijn in de zakelijke dienstverlening. The Extra Mile Community is een concept waar bedrijven en professionals elkaar ontmoeten en elkaar aanvullen. Samen kennis delen en letterlijk verder gaan voor elkaar staat hier centraal. Vandaar de naam The Extra Mile Community. In deze onzekere en complexe tijd is versneld digitalisering een essentieel onderdeel van elke onderneming. Daarom streven wij ernaar ondernemers zo goed mogelijk hierin te faciliteren door ook in-house livestream voorzieningen aan te bieden. Onze studio is al volop in gebruik. Hierbij nodigen wij onze mede ondernemers in Amstel III uit om een kijkje te nemen en een livestream af te nemen. 

Bij The Extra Mile gaat het erom dat je niet alleen komt halen, maar ook komt brengen. Het is een inspirerende omgeving waarin we elkaar mental coaching kunnen geven, van elkaar leren en doelgerichte samenwerkingsverbanden bevorderen. Het netwerk van The Extra Mile moet werken als een katalysator van specialisten en potentiële klanten. Het gaat ons écht om de zakelijke component: hoe kan je elkaar inspireren om door te zetten en helpen om nog succesvoller te worden. 

Wat is jullie relatie met Amstel III /Zuidoost?  

Wij hebben een sterke binding met dit kansrijke gebied omdat wij hier zelf ook wonen en werken. We willen graag een voorbeeld zijn van wat doelgericht samenwerken kan realiseren. Ook willen we een voorbeeldfunctie zijn voor jongeren om te laten zien wat je kan bereiken als je hard werkt, goed je best doet op school en daarna een goede baan vindt of onderneming creëert. 

Wij hebben alle vier onze eigen ondernemingen en willen met The Next Mile Community elkaar versterken. Het doel is het concept en de bedrijven waaruit het netwerk bestaat zo sterk neer te zetten. Dat we The Extra Mile Community permanente kunnen vestigen binnen Amstel III en verder kunnen uitbouwen in Nederland en daarbuiten. “dream big start small” 

Wat is jullie droom voor Amstel III/Zuidoost?

Er is een bepaald stigma over Zuidoost, wij willen met The Extra Mile laten zien dat er ook een ander segment ondernemers aanwezig is: professionals die succesvol zijn, die zich kunnen meten met gevestigde partijen. Vele bedrijven zijn ons voorgegaan zoals ING, Johan Cruijff Arena, Ziggo Dome. Daarom willen we juist hier in Amstel III, tussen alle multinationals en grote bedrijven, het ondernemerschap van Zuidoost verankeren. Vanuit Zuidoost veroveren we de wereld!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *