Zomer lab-sessie Tafelbergweg

De Tafelberg is de naam van een veelzijdige, innovatieve woonfacilteit die gebouwd gaat worden aan de Tafelbergweg 8 in Amsterdam Zuidoost, aan de rand van Amstel III. De woonvoorziening wordt ontwikkeld door Levvel in de voormalige ‘oudbouw’ van de Koppeling, behandelcentrum JeugdzorgPlus. De Tafelberg biedt meer dan alleen wonen. Het is een plek om te leven, leren, werken en ontspannen en bestemd voor studenten en jong werkenden (230) en jongeren die deels nog een vorm van begeleiding nodig hebben (60). Hiervoor ontwikkelt Levvel een programma dat bijdraagt aan een gezonde ontwikkeling van jongeren.

Amsterdam Zuidoost heeft vele ondernemers klein en groot.

Ben jij zo’n ondernemer en zie je kansen om bij te dragen aan een gezonde ontwikkeling van jongeren, of aan de skills die zij nodig hebben om straks een goeie werknemer te kunnen zijn?

Levvel gelooft erin dat deze jongeren kunnen helpen bij het oplossen van complexe vraagstukken waar ondernemers tegenaan lopen.

Door hen de juiste tool aan te reiken zoals design thinking, oplossingen bedenken vanuit verschillende perspectieven, en creativiteit en doorzettingsvermogen aanwakkeren.

Deze zomer wil Levvel hiervoor een pilot draaien, samen met jongeren uit de Koppeling, designers, tech-ontwikkelaars, en de ondernemers uit Zuid Oost.

Levell is opzoek naar een ondernemer die samen met ons impact wil maken, bereid is een vraagstuk neer te leggen en met onze deze pilot willen vormgeven.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Evelyn Vischedijk via de mail: evelyn@garage2020.nl)