Woonruimte beschikbaar in OurDomain

Heeft u de nieuwbouw met de gekleurde kubussen aan de westzijde van station Holendrecht al gezien? Dit wooncomplex heet OurDomain Amsterdam South East en beschikt over 1.559 nieuwe huurappartementen verdeeld over drie gebouwen. East House is in augustus 2020 geopend, North House en West House zijn vanaf nu beschikbaar voor verhuur.

OurDomain Amsterdam South East is een toegankelijke en gastvrije plek voor bewoners, buren, bezoekers en mensen die werkzaam zijn in omliggende kantoren. Het woonconcept biedt veel service en uitgebreide voorzieningen.

Verschillende typen studio’s en appartementen

Alle studio’s en appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt en beschikken over een moderne keuken en comfortabele badkamer. Er worden flexibele huur-opties aangeboden, waaronder: gemeubileerde of ongemeubileerde appartementen, éénpersoons studios, twee- en drie-kamer appartementen van 27m2 tot 80m2.

De speciale “deelappartementen” met 2 slaapkamers zijn ontworpen als betaalbare oplossing voor vrienden of collega’s om samen te wonen en de kosten te delen. Wanneer een woning gedeeld wordt, worden geen concessies gedaan aan comfort en privacy. Deze appartementen beschikken namelijk over twee slaapkamers met elk een eigen en-suite badkamer.

Alle appartementen zijn energiezuinig en worden voor 100% voorzien van duurzame zonne- en windenergie. Alle openbare ruimtes en appartementen zijn verbonden met het snelste internet dat beschikbaar is via een glasvezelnetwerk en WiFi.
 
Basishuren variëren van € 785 tot € 1.440 per maand. Bezoek de website voor meer gedetailleerde informatie.
Neem een virtueel kijkje
Bekijk de virtuele rondleidingen om een ​​betere indruk te krijgen van de typen appartementen en voorzieningen:

Voorzieningen               : https://my.matterport.com/show/?m=QUVaRANq9pP
Executive Plus Studio   : https://my.matterport.com/show/?m=MvrwUTdvsp3
2-kamer appartement   : https://my.matterport.com/show/?m=sL6MxJG5JrM
3-kamer appartement   : https://my.matterport.com/show/?m=yE4TWUutXue
 
Bezoek voor meer informatie de website.

Uitzonderlijke faciliteiten en services
Dit specifieke woonconcept benadrukt de balans tussen modern “shared living” en persoonlijke ruimte. Daarom worden naast de hoogwaardige appartementen ook uitgebreide services en faciliteiten geboden aan onze bewoners. Alle bewoners hebben beschikking tot flexibele werk- en studieplekken, supersnelle wifi, luxe healthclub, horeca, cinema room, music room, Jumbo City supermarkt, 24/7 bewaking, service desk, een groen stadspark en een overdekte fietsenstalling.

De openbare parkeergarage heeft een capaciteit van 400 auto’s en bewoners kunnen ook gebruik maken van elektrische deelauto’s en -fietsen. OurDomain wordt ter plaatse beheerd door een toegewijd service team dat ter beschikking staat van de bewoners en ook regelmatig activiteiten en evenementen organiseert.